subota, 19. prosinca 2015.

                                          STAR WARS

Moj najdraži film i po meni najbolji znanstveno-fantastična serija filmova je Star Wars. Iako volim sve dijelove najdraži mi je III dio:Osveta Sitha.

Režrao ga je George Lucas, a glavni glumci su,Ewan McGregor kao Obi-Wan Kenobi, Natalie Portman kao Padme Amidala,Hayden Christensen kao Anakin Skywalker. Radnja Zvjezdanih Ratova III: Jedi vitezovi Anakin Skywalker i Obi-Wan pokušavaju pobjediti mračne sile Dath Sidiousa. Anakinova supruga Padme zatrudni. Njega počinju proganjati snovi o njezinoj smrti tijekom poroda. Anakinu nije još dozovoljeno da postane Jedi vitez. On počinje gubiti vjeru u Jedije i zbližava se sa Sithom koji mu govori da mračna strana ima moć sprječavanja smrti. Anakin je toliko volio Padme da se pridružio tamnoj strani i postao Darth Vader. Ali je Padme ipak umrla pri porođaju i rodila Lukea i Leiu.

To mi je najdraži film jer je kombinacija ljubavi i fikcije. Ima 6 nastavak ali je svaki jako zanimljiv. Iako je napravljen u 20.st ima jako dobre kostime, planete, svemirske brodove itd. I tko ne bi volio svjetlosne mačeve.

1 komentar: